acdsee

ACDSee hír

Ahogy az biztos feltűnt, régóta nem volt ACDSee magyarítás feltöltve. Sajnos annyira megcsappant a szabadidőm, hogy egyáltalán nem tudok foglalkozni a fordításával.
Aki folytatni szeretné, az eddig publikált fájlokból szép fordítói memóriát lehet kreálni, és lefordítani a következő verziókat. Részemről nem tudom mikor lesz újabb fordítás kiadva, várhatóan már nem idén, de ha ismét szabadidőhöz jutok, lehet, hogy visszatérek és lefordítom az éppen aktuális ACDSee verziókat.

Tags: 

ACDSee 18.2, Pro 8.2, Ultimate 8.2

Közel egy éves indulása alatt, a címben említett kiadások két alverziót léptek felfelé. Hamarosan jönnek az új főverziók. :)
Mindenesetre, mivel már a 8.1-es kiadásokhoz is sokan kerestek fordítást, a 8.2-khöz megcsináltam, és elérhetők az oldalról.

Tags: 

ACDSee 18 és Pro 8

Ahogy ígértem, a Mikulás elhozta a fordítást, elérhetők a programok fordítása között.
Lesz még pár szépséghiba, amit javítani kell (regisztráció/induló segédlet). Aki viszont telepítéskor nem zár be minden fájlkezelő programot, annál hibaüzenet jelenhet meg! Zárj be mindent, és akkor nem lesz gond.
Aki hibát találna, nyugodtan jelezze, az elérhetőségem biztos felírtam valahova. :)

Tags: 

ACDSee Pro7 és v17 frissítés

Néhány fájl neve nem lett visszaírva az eredetire, ezért néhány modul nyelve nem változott a magyarítás telepítése után.
Ez most javítva lett. Semmi verziószám módosulás nem történt, csak ezen fájlok kerültek javításra. Az előző fordítás cserélve lett.

Tags: 

ACDSee 17 és Pro 7

Némi időhiány miatt (pörög az élet szerencsére) kis csúszással, de elérhetővé vált az ACDSee v17 és a Pro 7 (x86/x64) fordítása.
Újabb frissítés ehhez a verzióhoz (komoly fagyás kivételével) majd csak az végleges kiadásához lesz.

A fordítás nem volt tesztelve XP-n, és ha gond is lesz ott vele, nem lesz javítva!

Tags: 

ACDSee 15 és Pro 6

A Programok fordításánál elérhető a fordítás.
A Pro6-ból kijött az első, 64 bites verzió, amihez szintén van a csomagban fordítás.

Tags: 

ACDSee Free

Igen, jól olvasod, Free.
Még az alap ACDSee funkcióiból is szinte alig tartalmaz valamit. Alapjában véve képnézegetésen kívül majdnem semmire nem jó. Talán majd bővítik egyszer.
A fordítás, tekintve, hogy kicsi is a program, mindenre kiterjedő. Elérhető a programok fordítása között.

Tags: 

ACDSee 14.3 és Pro 5.3

2 esetben szoktam csak elkészíteni illetve frissíteni az ACDSee-k fordítását: ha az az adott verzió első kiadása, vagy ha az utolsó kiadása.
Most megelőlegeztem magamnak a bizalmat, hogy ez az. Persze ha még a következő verziók előtt frissítik, én is fogom a fordítást.
Tehát a címben említett verziók elérhetőek az oldalról, a programok magyarítása menüpont alól!

Tags: 
Feliratkozás RSS - acdsee csatornájára